Kurani ne gjuhen Shqipe

seeders: 0
leechers: 0
updated:
Added in Music
Downloaded 0 times.

Kurani ne gjuhen Shqipe (Size: 1.04 GB)
  juz08.mp3 39.32 MB
  juz30.mp3 39.1 MB
  juz07.mp3 38.94 MB
  juz29.mp3 38.82 MB
  juz11.mp3 38.53 MB
  juz12.mp3 38.45 MB
  juz09.mp3 38.25 MB
  juz16.mp3 38.15 MB
  juz23.mp3 37.84 MB
  juz19.mp3 36.6 MB
  juz10.mp3 36.57 MB
  Juz06.mp3 36.52 MB
  juz15.mp3 36.2 MB
  juz13.mp3 35.69 MB
  Juz04.mp3 35.53 MB
  juz14.mp3 35.33 MB
  juz27.mp3 35.24 MB
  Juz03.mp3 34.9 MB
  juz01.mp3 34.62 MB
  juz26.mp3 34.18 MB
  juz25.mp3 34.05 MB
  juz02.mp3 33.85 MB
  juz21.mp3 32.83 MB
  juz18.mp3 32.75 MB
  Juz05.mp3 32.63 MB
  juz22.mp3 32.13 MB
  juz17.mp3 31.95 MB
  juz24.mp3 30.99 MB
  juz28.mp3 30.85 MB
  juz20.mp3 30.11 MB
  Kuran.txt 23 bytes

Description

Per se pari here kurani ne gjuhen Shqipe edhe ate ne formatin mp3.
VEREJTJE: Pasi ti shkarkoni te gjitha fajllat, ju lutem qe te beni seed.

RISI: Per menyre sa me te shpejte dhe me kualitative per te ndegjuar apo shkarkuar Kuranin ne gjuhen shqipe shkoni tek: http://kurani.xsensual.net

Related Torrents

torrent name size files age seed leech

Sharing Widget


Download torrent
1.04 GB
seeders:0
leechers:0
Kurani ne gjuhen ShqipeTo share this torrent use the code below and insert it into comments, status messages, forum posts or your signature.

Torrent: Kurani ne gjuhen Shqipe

Trackers

tracker name
udp://tracker.publicbt.com:80/announce
http://tracker.openbittorrent.com/announce
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce
http://tracker.publicbt.com/announce
µTorrent compatible trackers list

Locations

name
ThePirateBay
Torrent hash: 1675c4fd5f5fbcbf62916197484f875c52abbfb1

All Comments

audio
0/10
please, leave only comments related to that torrent
Sign In

Report a bug Open chat