NEED HELP ? Ask SUPER USERS & Experienced SITE MEMBERS Here!!!


1234567 615
Mr.Black206.97K Site Administrator
posts: 3650uploads: 101
16 July 2011
0
Attention KAT community!!!



Today we start a thread to be used for any issues that you are having on KAT. This will be dealt with by the Super Users or if this issue needs to be moved forward they will contact us Mods directly. There is no need to continually pm moderators as this thread has been created to help deal with most of your issues.


The Rules for this thread are...

1.)Have respect in this thread for the Super Users and KAT Elite. No abuse or foul language will be tolerated!

2.)No images or Spam will be tolerated!! Screen shots are acceptable as related to the issue.

3.)No reporting of users or torrents in this thread. There are ways and means in place to do so elsewhere here at KAT.

4.) Once you have posted your issue here, please wait for a response. Do not create threads elsewhere or pm mods, staff, admin or supers and KAT elite regarding the same issue. Multiple requests are considered spam and will be ignored.

5.) If your issue cannot be dealt with by a Super or KAT Elite they will notify a mod who can assist you.
20 replies before
RoughJustice50.21K Super User
posts: 6437uploads: 341
01 December 2010
0
I guess it depends on what issue someone is having at the time that a SU can assist with or whether it requires intervention by a higher authority.
Makes sense to me. wink
Gazza-91126.81K KAT Tech Crew
posts: 4049uploads: 181
25 September 2010
0
Bump =] Any questions?
SkyMtn115.2K KAT Elite Mod
posts: 11753uploads: 0
23 June 2011
0
Okay...problem:
When using the magnetic link icon, all is well, except the Kat page goes blank. Reload does not alter the effect, only re-activates the mag d/l. I have noticed this effect in the last couple of days. Thank you.
TheShow15.66K Super User
posts: 5544uploads: 10
17 January 2011
0
I seam to have lost the pontuation button in my posts exclusively in one thread "
Pictures All Over", can you help me understand why?
Thanks in advance.

do you mean the exclamation mark thats on the left?? thats the report button. i checked your thread and its there.. it is not visible on your own posts...
KatStar52.03K User
posts: 3092uploads: 203
05 May 2011
0
Okay...problem:
When using the magnetic link icon, all is well, except the Kat page goes blank. Reload does not alter the effect, only re-activates the mag d/l. I have noticed this effect in the last couple of days. Thank you.

its showing fine when i m using magnet link.
probably ur problem is just due to slow network.
ManyWurlds56.28K KAT Elite Mod
posts: 5364uploads: 87
06 September 2011
0
Bump
VladSam44.58K KAT Elite Mod
posts: 1778uploads: 0
15 January 2011
0
hiya gang! started having this problem yesterday when I tried to +1 a post. got a box that said:
Activate Account
To activate your account, you will need to open the activation email that will be sent to you.
SEND
I did NOT press send, I logged out...but when I hit the login/register button, I got a big pop-up ad on my desktop. Did not wait for it to download as I'm a scaredy cat, but it's the very first time I've ever gotten an ad pop-up from KAT.
The problem is still present as of right now...have not logged out today, I posted here instead.
Thanks for this thread BTW and thanks for all you guys do!! Will wait patiently for an answer. biggrin
BradsAnnoying95.47K KAT Elite Staff
posts: 6786uploads: 2
26 January 2011
0
hiya gang! started having this problem yesterday when I tried to +1 a post. got a box that said:
Activate Account
To activate your account, you will need to open the activation email that will be sent to you.
SEND
I did NOT press send, I logged out...but when I hit the login/register button, I got a big pop-up ad on my desktop. Did not wait for it to download as I'm a scaredy cat, but it's the very first time I've ever gotten an ad pop-up from KAT.
The problem is still present as of right now...have not logged out today, I posted here instead.
Thanks for this thread BTW and thanks for all you guys do!! Will wait patiently for an answer. biggrin

will throw it up the line for someone to activate you biggrin
VladSam44.58K KAT Elite Mod
posts: 1778uploads: 0
15 January 2011
0
hiya gang! started having this problem yesterday when I tried to +1 a post. got a box that said:
Activate Account
To activate your account, you will need to open the activation email that will be sent to you.
SEND
I did NOT press send, I logged out...but when I hit the login/register button, I got a big pop-up ad on my desktop. Did not wait for it to download as I'm a scaredy cat, but it's the very first time I've ever gotten an ad pop-up from KAT.
The problem is still present as of right now...have not logged out today, I posted here instead.
Thanks for this thread BTW and thanks for all you guys do!! Will wait patiently for an answer. biggrin

will throw it up the line for someone to activate you biggrin
Thanks, Brad! wrong image
Gazza-91126.81K KAT Tech Crew
posts: 4049uploads: 181
25 September 2010
0
I got a big pop-up ad on my desktop. Did not wait for it to download as I'm a scaredy cat, but it's the very first time I've ever gotten an ad pop-up from KAT.
I've PM'd explaining pop-ups.

1234567 615
Report a bug