Kurani ne gjuhen Shqipe

seeders: 0
leechers: 0
Added on May 6, 2010 in Music
Downloaded 0 times.

Kurani ne gjuhen Shqipe (Size: 1.04 GB)
  juz08.mp3 39.32 MB
  juz30.mp3 39.1 MB
  juz07.mp3 38.94 MB
  juz29.mp3 38.82 MB
  juz11.mp3 38.53 MB
  juz12.mp3 38.45 MB
  juz09.mp3 38.25 MB
  juz16.mp3 38.15 MB
  juz23.mp3 37.84 MB
  juz19.mp3 36.6 MB
  juz10.mp3 36.57 MB
  Juz06.mp3 36.52 MB
  juz15.mp3 36.2 MB
  juz13.mp3 35.69 MB
  Juz04.mp3 35.53 MB
  juz14.mp3 35.33 MB
  juz27.mp3 35.24 MB
  Juz03.mp3 34.9 MB
  juz01.mp3 34.62 MB
  juz26.mp3 34.18 MB
  juz25.mp3 34.05 MB
  juz02.mp3 33.85 MB
  juz21.mp3 32.83 MB
  juz18.mp3 32.75 MB
  Juz05.mp3 32.63 MB
  juz22.mp3 32.13 MB
  juz17.mp3 31.95 MB
  juz24.mp3 30.99 MB
  juz28.mp3 30.85 MB
  juz20.mp3 30.11 MB
  Kuran.txt 23 bytes

Description

Per se pari here kurani ne gjuhen Shqipe edhe ate ne formatin mp3.
VEREJTJE: Pasi ti shkarkoni te gjitha fajllat, ju lutem qe te beni seed.

RISI: Per menyre sa me te shpejte dhe me kualitative per te ndegjuar apo shkarkuar Kuranin ne gjuhen shqipe shkoni tek: http://kurani.xsensual.net

Related Torrents

torrent name size files age seed leech

Sharing Widget


Download torrent
1.04 GB
seeders:0
leechers:0
Kurani ne gjuhen Shqipe

Trackers

tracker name Status checked seeders leechers downloads
udp://tracker.publicbt.com:80/announce
outdated 06 May 2010 - - -
http://tracker.openbittorrent.com/announce
outdated 06 May 2010 - - -
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce
outdated 06 May 2010 - - -
http://tracker.publicbt.com/announce
deleted 18 Aug 2011 - - -
µTorrent compatible trackers list

Locations

name
ThePirateBay
Torrent hash: 1675c4fd5f5fbcbf62916197484f875c52abbfb1

All Comments

audio
0/10
please, leave only comments related to that torrent
or sign-in
Report a bug